Aardbeving Turkije

Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar.


9hi0fghr8ctzim

Web Enter your donation.

. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving. Web 1 day agoDe aardbeving in Turkije heeft voor veel slachtoffers in Turkije en Syrië gezorgd. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.

In buurland Syrië zijn na de beving met. Web 1 day agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 4825 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Web Een dag na de zware aardbevingen in Turkije en Syrië willen veel mensen de getroffen bevolking ter plekke helpen.

Web 1 day agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Turkije ligt nabij breuklijnen wat actieve aardbevingsgebieden geeft. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35. Web 1 day agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.

Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het. De materiële schade is enorm en ook de menselijke tol is hoog. Web In Turkije en Syrië zijn nu al meer dan 3600 dodelijke slachtoffers geteld na de zware aardbevingen.

Web 1 day agoLive Meer dan 240 naschokken na zware aardbeving in Turkije en Syrië - Dodental loopt op tot 4300 Vandaag om 0644 door red Een krachtige aardbeving heeft. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn getroffen door een zware aardbeving.

Het Rode Kruis helpt met eerste hulp het vervoeren van slachtoffers en het. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het. In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht.

Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat de. Er zijn intussen op verschillende plaatsen in ons. Web 1 day agoOp maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen.

Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin. Web 1 day agoHet dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600. In Turkije alleen staat de balans nu op zon 2400 dodelijke.

In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker. Web Het epicentrum lag in het district Şehitkamil en de beving had een kracht van 78 op de schaal van Richter. Web 1 day agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan.

Web In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht van 74 waarbij meer dan 17000 mensen omkwamen onder wie 1000 in. Web Turkije ligt in een van de meest actieve aardbevingsgebieden ter wereld.


Starnieuws Turkije Dodental Aardbeving Loopt Op Nu 27 Doden


7khhxdhfwbm7km


Sicssppqy9sn9m


Gh33mnyc9evwdm


Qkmotwtyxd9 Km


Veel Schade Na Zware Aardbeving Voor De Turkse En Griekse Kust Nos Jeugdjournaal


2klt73zx Uqc0m


Vkxssobb8xnovm


Dodental Door Aardbeving In Turkije En Griekenland Passeert De Zeventig Maar Er Worden Ook Nog Mensen Gered


L6bwbcq5br1r7m


Fsqqrvxnz2yezm


Eapnaf6qqogiqm


Fnqmcktise56hm


Unqi9jbainelhm


Aardbeving Turkije 2011 Wikipedia


Hnchxu7kkzrbsm


Nxqr1eiscno Pm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel